09.06.2023 — 12:04

В ОВА відбулося підписання меморандуму про взаємодію у сфері надання комплексної послуги «Ветеран Хмельниччини»

8 червня в ОВА відбулося підписання меморандуму про взаємодію у сфері надання комплексної послуги «Ветеран Хмельниччини» через центри надання адміністративних послуг в Хмельницькій області.

У підписанні взяли участь перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, Міністерство у справах ветеранів України, Хмельницька, Шепетівська, Кам’янець-Подільська РВА, Хмельницький обласний центр зайнятості, Хмельницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, а також міські, селищні, сільські ради.

Метою меморандуму є організація співпраці у сфері впровадження нових механізмів і підходів для вирішення основних проблем ветеранів, шляхом отримання ними швидких, якісних і доступних послуг через Центри надання адміністративних послуг, утворених сільськими, селищними та міськими радами Хмельницької області.

У ЦНАПі ветерани матимуть змогу отримати послуги соціального, матеріального, економічного, медичного, психологічного, адміністративного, освітнього, побутового характеру, соціальної та професійної адаптації. Фахівці допомагатимуть й у питаннях працевлаштування та розвитку власної справи.

«Це дуже важлива та корисна ініціатива, спрямована на підтримку ветеранів, членів їх сімей та родин загиблих. Тому маємо зробити так, щоб вони дійсно відчули переваги такої послуги у вирішені будь-яких питань, що їх турбують», – сказав Сергій Тюрін.