03.03.2017 — 17:01

Відбулося засідання новообраної громадської ради при облдержадміністрації

2 березня  відбулося засідання новоствореної громадської ради при облдержадміністрації.

Провів  засідання Володимир Юр’єв, який був обраний головою ради на засіданні, що відбулося після установчих зборів 23 лютого.

На початку засідання рада обрала секретаря та двох заступників голови. Заступниками обрали  Геннадія Домбровського та Сергія Ковальчука, а секретарем громадської ради – Тетяну Дзюблюк.

Окрім того, учасники засідання створили робочу групу у складі трьох осіб, яка працюватиме над підготовкою проекту Положення про роботу громадської ради.

Члени громадської ради також визначилися із кількістю та складом комітетів ради. Після детального обговорення створено  7 комітетів щодо роботи за різними напрямками, обрано їх голів та склад.

На завершення представники громадської ради розглянули звернення жителів с.Маниківці Деражнянського району щодо проведення видобувних робіт у Маниковецькому глиняному кар’єрі та пов’язаної  з цим  екологічної небезпеки. Після обговорення рада прийняла відповідне звернення до голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука щодо вирішення цього питання.