19.02.2016 — 18:10

Довгоочікуване відкриття житлового будинку для лікарів Білогірської центральної районної лікарні

IMG_1302 19 лютого в Білогір’ї відбулося урочисте відкриття житлового будинку, побудованого для лікарів Білогірської центральної районної лікарні. Участь в цій знаменній для району події взяли перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк, голова районної державної адміністрації Роман Муляр, голова районної ради Василь Мельник, депутат обласної ради Сергій Іващук та інші поважні гості.

Захід проходив у радісно-урочистому настрої. Ще б пак – 9 сімей лікарів отримали ключі від власних квартир.

Під час вітальної промови Василь Васильович зазначив, що відкриття будинку є позитивом, тому, що це дасть змогу затримати в районі кваліфікованих молодих спеціалістів.

IMG_1238«В районі працюють молоді спеціалісти, серед яких, хірурги, інфекціоніст, анестезіолог, ендокринолог, стоматолог та багато інших молодих спеціалістів. З приходом у лікарню молодих медиків значно зріс рівень надання населенню медичних послуг. Єдине, чого боялася адміністрація лікарні, що через відсутність власного житла, висококваліфіковані спеціалісти шукатимуть більш перспективніші варіанти, – сказав головний лікар ЦРЛ Валентин Навроцький

Довідково:

Даний дев’ятиквартирний будинок починали будувати в 1996 році. Це мав бути будинок для працівників комунальної служби. За проектом будівля мала бути чотирьохповерховою. За 18 місяців було зведено два поверхи. А потім будівництво заморозили аж на цілих 15 років. Переломним став 2011 рік, коли на сесії районної ради депутати передали довгобуд на баланс районної лікарні. До будівлі було добудовано третій поверх і кількість квартир зросла до дев’яти. Довго тривало будівництво доки у 2015 році керівництву району вдалося віднайти кошти для його остаточного завершення.

Залишається побажати молодим лікарям комфортного та щасливого життя в нових квартирах й плідної праці на медичній ниві.

І. Коханець

За матеріалами Білогірської РДА