03.03.2016 — 09:48

Один із регіонів Хорватії готовий прийняти на літній відпочинок 30 дітей сімей учасників АТО та переселенців

DSC_0057Таких усних домовленостей досягнуто під час візиту делегації з Хмельницької області до Віровітічко-Подіравської жупанії, що у Хорватії, для участі у міжнародній виставці  Viroexpo 2016.

Подоляни презентували продукцію українських підприємств, розташованих в області. Українська експозиція користувалася популярністю серед представників інших держав.

В рамках перебування, делегація з області мала офіційну зустріч із очільником Віровітічко-Подравської жупанії Саньою Босняк та заступником Здравком Дьяковичем.

На зустрічі були обговорені шляхи співпраці між двома областями наших держав та досвід регіону Хорватії щодо залучення коштів європейських фондів з фінансування різних проектів.

Разом з господарями, у зустрічі взяли участь мер Віровітіци Івіца Кірін, директор ярмарку Viroexpo Ігор Андровіч і виконуючий обов’язки директора Агентства з розвитку Vidra Еміна Ковач. 

DSC_0221Також делегація відвідала Посольство України в Хорватії. Під час зустрічі з Послом Олександром Левченком було обговорено перспективи подальшого розвитку партнерських відносин між Хмельниччиною та Віровітичко-Подравською жупанією Хорватії, зокрема, налагодження співробітництва між підприємствами двох регіонів.