05.09.2017 — 14:13

Двоє медичних працівників Хмельниччини удостоєні відзнаки Президента України

За гуманітарну участь в антитерористичній операції двоє медичних працівників Хмельниччини отримали відзнаки Президента України. Відбулося це в рамках обласних заходів з нагоди святкування 26 – ї річниці незалежності України. Так, високої честі удостоєні лікар-анестезіолог Хмельницької міської лікарні Сергій Полунченко та водій Шепетівської станції екстреної медичної допомоги Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Альберт Чернобривцев.

 

Довідково:

Полунченко Сергій Валерійович – лікар – анестезіолог Хмельницької міської лікарні. Понад рік (з 31.07.2014 до 25.09.2015) він виконував свій професійний та громадянський обов’язок під час мобілізації у перших хвилях у складі 7 автосанітарної роти. Рятував життя й здоров’я бійців, професіонал і «універсальний солдат» на фронті: надавав високопрофесійну лікарську допомогу у непристосованих умовах, вивозив поранених. У мирному житті продовжує допомагати нашим бійцям на волонтерських засадах.

Чернобривцев Альберт Геннадійович – водій Шепетівської станції екстреної медичної допомоги Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Відмінний майстер своєї справи, за будь–яких обставин надасть домедичну і навіть медичну допомогу, дисциплінований та надвідповідальний, пішов добровільно на фронт у перші дні несподіваної гарячої війни у 2014 році (з 20.06.2014 до 11.06.2015), пройшов Ілловайський котел і, на щастя, вижив та повернувся до мирного життя і до своєї щоденної праці.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я ОДА