23.03.2016 — 17:03

Василь Процюк здійснив прийом громадян на Славутчині

P1010033Сьогодні, перший заступник голови адміністрації Василь Процюк здійснив виїзний прийом громадян до Славутського району. Жителі району мали змогу звернутися до посадовця за допомогою у вирішенні особистих проблем та проблемних питань пов’язаних з життєдіяльністю району.

Клопотання мешканців Славутчини стосувалися пільгового перевезення громадян, підвезення до м. Шепетівка у суботу хворих на гемодіаліз, ремонту ділянки дороги державного значення Ганнопіль – Рівки, надання матеріальної допомоги на лікування. Безпосередньо під час проведення прийому, очільником області було прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги 12 заявникам в загальному на суму близько 15 тис. грн.

Жителька села Хоняків просила допомоги в отриманні земельного паю. Вона поскаржилась, що на час розпаювання працювала в КСП «Шлях жовтня», а земельний пай не отримала.

Звернулися до Василя Васильовича і учасники АТО з питань надання їм земельних ділянок, що передбачено чинним законодавством України та пільгового перевезення даної категорії осіб. Матір загиблого учасника АТО просила допомоги щодо ремонту власної квартири.

Усі громадяни, що звернулись до першого заступника голови облдержадміністрації отримали роз’яснення щодо можливостей вирішення зазначених питань.

«Усі звернення, що потребують додаткового та більш глибокого вивчення, будуть розглянуті у найкоротші терміни, і кожен заявник отримає відповідь», – наголосив перший заступник адміністрації. Та зазначив, що питання, з якими звернулись мешканці району перебуватимуть на особистому контролі.

За матеріалами Славутської РДА