07.04.2016 — 09:40

Надання практично-методичної допомоги на Шепетівщині

DSC009226 квітня з метою надання методично-практичної допомоги щодо належної організації діяльності, веденні діловодства, здійснення контролю за виконанням документів, ведення кадрової роботи та роботи зі зверненнями громадян у Шепетівській районній державній адміністрації працювала робоча група у складі керівників департаментів, управлінь та відділів Хмельницької обласної державної адміністрації.

Протягом дня було розглянуто та проаналізовано ряд питань соціально-економічного та культурного розвитку району, функціонування закладів освіти, медицини, культури, спорту, соціального захисту населення, підприємств, установ, виконання бюджетів різних рівнів, їх наповнення, розпоряджень та доручень вищих органів державної влади, делегованих районною радою повноважень.

IMG_20160406_123424За результатами проведеної роботи, перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк провів підсумкову нараду за участю керівників управлінь та відділів райдержадміністрації, установ і організацій району. Очільник області наголосив, що поряд із здобутками, які має район, є ряд недоліків над якими слід наполегливо працювати.

«Розвиток Шепетівщини залежить від того, як будуть співпрацювати між собою керівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, установ та організацій району. Завдання на сьогодні – створити такий мікроклімат, щоб інвестори захотіли тут працювати», – сказав він.

IMG_20160406_141909 Василь Васильович дав доручення керівникам органів влади, структурних підрозділів райдержадміністрації вдосконалити форми і методи роботи та протягом місяця поінформувати обласну адміністрацію про проведену роботу.

 

За матеріалами Шепетівської РДА