24.05.2018 — 18:10

Голова обласної державної адміністрації ознайомився з першими результатами дорожньої децентралізації

Сьогодні, після зустрічі з журналістами, голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий здійснив виїзд на відрізок автодороги Волосівці -Н-03- Меджибіж, аби особисто перевірити перші результати дорожньої децентралізації.

Як доповів керівник ДП “Служба автомобільних доріг” Сергій Матус, на цьому відрізку відремонтовано 1,1 км автодороги. Загальна вартість ремонту становить 3,2 млн. гривень.

«Це перший об’єкт, відремонтований поточним середнім ремонтом за рахунок дорожньої субвенції, – сказав голова адміністрації, – а під час виконання ремонту доріг в пріоритеті має бути якість виконання робіт та забезпечення безпеки руху. Тому виконавці робіт також повинні ретельно ставитися до завершення усіх робіт на об’єкті, зокрема, привести до належного стану обочини та підрізати дерева, щоб забезпечити нормальну видимість для учасників дорожнього руху».

Начальник управління регіонального розвитку та будівництва Олексій Дьома поінформував очільника області, що цього року передбачено відремонтувати таким чином 48 об’єктів доріг місцевого значення загальною протяжністю 100 км.

Також голова адміністрації поспілкувався із водієм, який саме їхав цим відрізком дороги, щодо якості нового покриття та отримав схвальні відгуки.