24.05.2018 — 15:02

В.Лозовий: Ремонт відрізку дороги М-12 перебуватиме під особистим контролем

За результатами нещодавно проведеної наради з представниками китайської компанії Сіньцзян Комм’юнікейшнз Констракшн Груп Ко. Лтд. («Xinjiang Communications construction Group Co.,Ltd.»), яка має здійснювати ремонтні роботи на дорозі М-12, голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий особисто оглянув хід робіт.

 «Пора переходити від слів до роботи!», – наголосив очільник області.

Адже до цього часу представники компанії не надали графік виконання робіт. Крім того, не надано графік рубки дерев та не здійснено аналіз ґрунтів.

В ході розмови, Вадим Миколайович також запропонував альтернативне вирішення проблемного питання щодо електропостачання на ділянці, яке буде необхідне під час виконання робіт. Посадовець порадив підключитись до існуючої електропідстанції, збільшивши її потужність, а не встановлювати власну.

«Ми зекономимо час і гроші, адже встановлення особистої підстанції клопіткий, довготривалий та дороговартісний варіант», – підкреслив голова облдержадміністрації.

На завершення зустрічі та огляду робіт Вадим Лозовий вкотре наголосив на терміновому наданні графіку виконання робіт, та його дотриманні.