20.06.2018 — 19:48

Голова адміністрації вислухав проблемні питання мешканців Городоччини

20 червня голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий провів виїзний прийом громадян у м. Городку.

Основні питання, з якими звернулися жителі Городоччини до Вадима Миколайовича, стосувалися надання матеріальної допомоги, ремонту доріг, руху важковагового транспорту по вул.Соборній у смт.Сатанів, що завдає шкоди приватним будинкам та сприяє їх руйнуванню, земельного питання, виділення коштів на проведення водопостачання у с. Курівка, тощо.

Серед інших звернень були і колективні. Так, бджолярі Городоччини та сусідніх районів звернулися до голови адміністрації з проханням допомогти у вирішенні питання щодо масової загибелі бджолосімей внаслідок використання орендаторами пестицидів при оприскуванні полів. Всього на зустріч прибуло 82 пасічники. Вислухавши заявників, Вадим Лозовий зауважив, що в обласній адміністрації знають про цю проблему. Наразі вивчається дане питання, аби в майбутньому запобігти виникненню такої ситуації.

Також мешканці Городоччини звернулися до очільника області з проблемним питанням стосовно вивезення отрутохімікатів зі складу, що знаходиться у с.Велика Левада, за межі населеного пункту.

Вислухавши звернення, Вадим Лозовий роз’яснив заявникам можливі шляхи вирішення порушених проблем та надав відповідні доручення окремим керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації для їх вирішення.

Після завершення прийому голова адміністрації Вадим Лозовий спільно з керівництвом району відвідав об’єкти інфраструктури м. Городка.