22.06.2018 — 09:39

Для лікарів організували «День аритмології на Хмельниччині»

21 червня у конференц-залі Державного патологоанатомічного центру провели науково-практичну конференцію «День аритмології на Хмельниччині». Організували захід за ініціативи ГО «Всеукраїнська Асоціація аритмологів України» та Робочої групи з порушень ритму серця, ГО «Всеукраїнська Асоціація кардіологів»,  ГО «Всеукраїнська Асоціація дослідників України», ДУ «ННЦ «Інститут кардіології ім. акад.М. Д. Стражеска» НАМН України за підтримки Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації. Одним з модераторів заходу був голова ГО «Всеукраїнська Асоціація аритмологів України», доктор медичних наук, професор Олег Сичов.

На конференцію запросили лікарів ЗПСМ, кардіологів, неврологів, фахівців з внутрішніх хвороб, ендокринологів та лікарів функціональної діагностики. Захід пройшов у форматі майстер-класу та включав лекції провідних спеціалістів в галузі клінічної аритмології. Крім того, у рамках конференції обговорили питання діагностики, лікування та попередження ускладнень фібриляції та тріпотіння передсердь, а також інших порушень ритму серця з урахуванням Національної настанови, останніх рекомендацій Європейського товариства кардіологів, рішень Ради експертів Асоціації кардіологів України та Асоціації аритмологів України.

Програма заходу буласпрямована на підвищення кваліфікації лікарів ЗПСМ. Вона стосувалася імплементації новітніх досягнень і можливостей в лікуванні серцево-судинних та споріднених з ними захворювань, у тому числі аритмій серця.

Після закінчення конференції усі зареєстровані учасники отримали відповідні сертифікати.