18.04.2016 — 17:38

Відбулося засідання президії обласної ради

2016-04-18 005_18 квітня відбулося засідання президії обласної ради.  У ньому взяли участь голова обласної ради Михайло Загородний, перший заступник  голови облдержадміністрації Василь Процюк, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Валентина Поліщук, керівники структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради, представники засобів масової інформації.

Під час засідання голови комісій, керівники депутатських фракцій та груп проаналізували порядок денний п’ятої сесії обласної ради,  пленарне засідання якої  заплановане на 21 квітня.

Проект порядку денного сесії складається з півсотні питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності області.

Основні питання – це внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік та затвердження програми соціально-економічного розвитку області на поточний рік. Також  члени президії детально опрацювали звіти про виконання обласного бюджету за минулий рік та інформацію про виконання програми соціально-економічного розвитку у 2015 році.

Загалом, депутати визначили коло питань, запропонованих до проекту порядку денного пленарного засідання та попередньо узгодили пропозиції, напрацьовані в ході сесійного процесу постійними комісіями ради.