19.09.2018 — 17:11

В. Лозовий: В пріоритеті залишаються дороги, які ведуть до соціально важливих об’єктів інфраструктури області

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий під час засідання Комплексної робочої групи з питань визначення автомобільних доріг загального користування місцевого значення Хмельницької області, які першочергово потребують ремонту.

Розпочинаючи засідання, Вадим Миколайович зазначив, що у зв’язку з тим, що виготовлення проектної документації – довготерміновий процес, сьогодні необхідно завершити розгляд пропозицій райдержадміністрацій щодо об’єктів для виготовлення проектної документаціїна виконання робіт з поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення у 2019 році.

Голова адміністрації нагадав присутнім, що на попередніх засіданнях було розглянуто пропозиції усіх районних державних адміністрацій. Проте, трьом райдержадміністраціям були надані суттєві зауваження, які необхідно було усунути.

Крім того, Деражнянська та Чемеровецька райдержадміністрації просили розглянути можливість внесення змін до раніше погоджених переліків об’єктів по відповідних районах.

Відтак, на сьогоднішньому засіданні перед членами робочої групи стояло завдання розглянути пропозиції та прийняти рішення по п’яти районах (Волочиському, Летичівському, Старосинявському, Деражнянському та Чемеровецькому).

Так, представники вказаних районів розповіли членам комісії про внесені зміни до проектної документації та доцільність виділення коштів саме на їх ділянки доріг.

Підсумовуючи засідання, голова адміністрації вкотре наголосив, що пріоритетними залишаються дороги, які ведуть до соціально важливих об’єктів інфраструктури області.

Також Вадим Миколайович відмітив, що Хмельниччина є лідером по використанню коштів Дорожнього фонду, передбачених на ремонт автодоріг загального користування місцевого значення. Він подякував за такі гарні показники керівництву ДП «Служба місцевих автодоріг» та побажав не збавляти темпів роботи.