08.05.2016 — 19:08

Дорогі наші ветерани! Шановні мешканці Хмельниччини!

Pamyatayemo Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі!

Ця історична подія символізує не лише героїзм, силу духу та самопожертву в ім’я Перемоги, а й вічну скорботу за тими, хто заплатив життям за мирне майбутнє для прийдешніх поколінь.

Усі вони, відомі й невідомі герої, повернулися додому у назвах вулиць, завмерли в камені обелісків, пам’ятників та братських могил.

У ці дні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.

Сьогодні ми, українці, по-новому сприймаємо слова про патріотизм та самопожертву в ім’я миру на землі, по-іншому оцінюємо стійкість і самовідданість старшого покоління на полях битв в ім’я Перемоги.

Саме тому ці травневі дні, в яких переплелися радість і туга, мають об’єднати усіх, для кого мир, незалежність і цілісність держави є найвищими цінностями.

Ми пам’ятаємо історію свого народу і ніколи не дозволимо переписати її в угоду чиїхось імперських амбіцій. Будь-які силові сценарії не зламають нашої національної гідності та прагнення жити у вільній, правовій і незалежній європейській державі. Тим, хто забув, якою ціною було заплачено за мирне життя, хто знову роздмухує вогонь протистоянь, ми не дозволимо осквернити пам’ять усіх загиблих і в період другої світової, і під час Революції Гідності і в неоголошеній війні на сході країни.

Слова “Ніколи знову” звучать сьогодні особливо актуально, а День Перемоги завжди служитиме нагадуванням – немає більшої цінності на Землі, ніж радість життя! І ваша, дорогі ветерани, підтримка, сила волі та життєва мудрість у ці непрості для України дні  безцінні для нас.

Шановні солдати Перемоги і мешканці Подільського краю!

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я і довголіття, добробуту, щоденного тепла й турботи рідних, оптимізму, родинного затишку та миру!

Нехай непохитною буде віра в те, що разом ми подолаємо усі негаразди, знайдемо гідні відповіді на виклики часу і житимемо у вільній, єдиній, соборній європейській Україні, в якій шанують героїчне минуле і плекають мирне майбутнє.

Зі святом вас, з Днем Перемоги!

Слава Україні! Слава її героям!

 

З глибокою шаною

голова обласної державної адміністрації          Олександр Корнійчук

голова обласної ради                                            Михайло Загородний