16.09.2019 — 18:04

Вихованці Хмельницького ОЦТКУМ здобули Кубок України зі спортивного водного туризму

Нещодавно у мальовничому селищі Сокілець на Вінничині завершився Кубок України зі спортивного водного туризму, в якому взяла участь збірна команда Хмельницької області. До складу команди входили вихованці Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (тренер – керівник гуртків Ващук Д. П.).

Прекрасна погода сприяла чудовому виступу наших спортсменів у двох дистанціях змагань – спринті і слаломі. Вадим Ващук та Юрій Михайлюк, які виступали тандемом на катамарані класу «двійка», завоювали «золото» на обох дистанціях. Вітаємо їх з незаперечною перемогою у змаганнях!

Екіпаж катамарану «четвірки» у складі Д.Ващука, М.Михайлюк, Б.Цюха, В.Безрукого отримав цьому «бронзу» на дистанції «слалом», посівши четверте місце у загальному заліку. Ще один екіпаж «четвірки» у складі С.Левкова, І.Домбровського, М.Кашпуренка, М.Мельник на дистанції слалом фінішував п’ятим.

Команда нашої області показує швидкий та очевидний прогрес, виборюючи все вищі місця на змаганнях зі спортивного водного туризму всеукраїнського та міжнародного рівня. «Інтенсивні, виснажливі тренування – запорука успіху. Ми впевнено рухаємося вперед!», – каже переможець Кубку України зі спортивного водного туризму – Вадим Ващук.

Бажаємо успіхів нашим чемпіонам і з нетерпінням очікуємо на нові звершення та перемоги!

За інформацією Хмельницького
обласного центру туризму і
краєзнавства учнівської молоді