22.09.2019 — 09:00

Вітання керівництва області з нагоди Дня машинобудівника

 Шановні машинобудівники!

Ви працюєте в одній із найважливіших галузей промисловості з тривалим циклом виробництва та складним процесом виготовлення продукції. Кому як не вам знати, скільки сил і завзяття, знань і натхнення вкладено у виготовлену продукцію. Ви невтомно працюєте над кожною із сотень деталей, з яких потім складаєте високотехнологічну конструкцію світового рівня.

Машинобудівні підприємства Хмельницької області вносять вагомий вклад в покращення економічної ситуації регіону, у січні–липні 2019 року підприємствами області реалізовано промислової продукції на 25,5 млрд. гривень.

Обсяг реалізованої промислової продукції на одну особу населення за цей період становив 20,1 тис. гривень.

В області 34,4% від загального обсягу реалізованої промислової продукції належить підприємствам м.Хмельницького, 11,6% – Кам’янець-Подільського району, 11,3% – м.Нетішина.

Шановні машинобудівники! Завдяки Вашим трудовим досягненням машинобудування завжди було і залишається важливою складовою частиною промисловості Хмельниччини, вашу продукцію знають і цінують далеко за її межами.

Тож зичу вам подальших творчих та трудових досягнень, теплих ділових відносин, мирного неба, достатку та здоров’я на довгі роки вам і вашим родинам!

З повагою

Тимчасово виконувач обов’язків

голови обласної державної адміністрації               Володимир КАЛЬНІЧЕНКО