26.09.2019 — 15:43

Фінішувала VII Всеукраїнська спартакіада «Сила духу»

З 18 по 20 вересня поточного року в Ужгородському спорткомплексі «Юність» проводились фінальні змагання VII Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» серед потерпілих від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, організатором якої є Фонд соціального страхування України.

До фіналу вийшли майже 300 спортсменів-аматорів, які змагались у шести видах спорту: армспорті, бомбаскеті, гирьовому спорті, дартсі, настільному тенісі та шахах. За результатами триденних змагань в особистій першості перемогу здобув 51 учасник у 17 номінаціях. Збірну команду нашого регіону очолював начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Сергій Кіндзерський.

Переможцями VII Всеукраїнської спартакіади в загальнокомандній першості стали збірні команди Дніпропетровської, Одеської та Донецької областей, які вибороли відповідно перше, друге та третє місця. Крім медалей та кубків, призери були відзначені цінними подарунками. Церемонію нагородження провели почесні гості спартакіади, серед яких був в.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Сергій Нестеров.

Головною метою Всеукраїнської спартакіади«Сила духу» є соціальна реабілітація і створення умов для повернення осіб з інвалідністю до активного життя, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.