27.09.2019 — 10:36

Конкурс «Моя Україно!»- 2019 

Упродовж 23 – 27 вересня 2019 року в приміщенні Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проходив щорічний заочний конкурс юних фотолюбителів «Моя Україно!».

На конкурс приймались фотознімки учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти в 10-ти номінаціях у двох вікових категоріях.

Свої фотороботи представили учасники з 11 районів, 6 міст та 21 об’єднаної територіальної громади. Всього на захід надіслано понад 370 фоторобіт.

Поряд із найпопулярнішими номінаціями конкурсу (портрет, пейзаж, флора та фауна) були також представлені – натюрморт, архітектура, побутові або жанрові фотографії, фото із застосуванням програми АdobePhotoshop, репортажне фото, макрофотографія, позажанрове фото.

Роботи учасників оцінювало журі конкурсу у складі: члени національної спілки фотохудожників України Іванов Анатолій Михайлович, Мар’ясов Сергій Олександрович та керівник фотогуртка «Світлинка» Палацу творчості дітей та юнацтва міста Хмельницького Успаленко Сергій Васильович.

З року в рік цей конкурс завойовує все більшу прихильність юних фотолюбителів. Журі відмітило щорічне збільшення кількості поданих робіт та їх якісне зростання. Окремі роботи відповідали високому рівню якості виконання,вирізнялися оригінальністю назв. Юним фотолюбителям вдалося вловити та відобразити настрій, емоції, передати внутрішні переживання та характер у конкурсних роботах.

Захід визначив переможців – претендентів на участь у всеукраїнському фотоконкурсі.

Бажаємо переможцям гідно представити область на всеукраїнському рівні!