30.09.2019 — 14:27

Відбувся турнір з кульової стрільби на честь нашого земляка Анатолія Онищука

В тирі Хмельницького НВК №10 два дні проходив традиційний турнір з кульової стрільби на честь нашого земляка, учасника Олімпійських ігор, майстра спорту міжнародного класу Анатолія Онищука. У програмі  змагань була   вправа для початківців – стрільба сидячи за столом з опорою на лікті, п’ять залікових пострілів з пневматичної гвинтівки та вправа ГП-11а – стрільба з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені, 40 залікових пострілів – для спортсменів, які займаються кульовою стрільбою професійно.

У першій вправі у молодшій віковій групі (11-15 років) перемогла Березька Дарина –  Нетішинська ЗОШ №2 та Красота Давид – Хмельницька СЗШ №7, старшій – (16-18 років) – Опанюк Олена – Хмельницьке ВПУ №25, та Сопельников Дмитро – Шепетівський професійний ліцей. Командну перемогу вибороли Нетішинська ЗОШ №2 – молодша група та друга команда Хмельницького НВК №10 – старша.

У вправі ГП-11а, до якої спортсмени допускались без обмеження віку, приймали участь члени збірних команд міста та області, семеро з яких  члени національної збірної, чемпіони та рекордсмени України, чемпіони та рекордсмени Європи. Переможцями стали майстри спорту України міжнародного класу Анастасія Савельєва з Кам’янця-Подільського та Денис Баблюк з Хмельницького.

Переможці та призери нагороджені дипломами, кубками, медалями та призами Хмельницького обласного відділення НОК України.