03.10.2019 — 11:48

В облдержадміністрації обговорили питання актуальності державної підтримки підприємництва на регіональному рівні

02 жовтня Регіональним фондом підтримки підприємництва по Хмельницькій області за сприяння Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації проведено засідання круглого столу на тему: «Актуальність державної підтримки підприємництва на регіональному рівні. Діагностика проблем бізнесу».

У засіданні круглого столу взяли участь директор Регіонального фонду підтримки підприємництва по Хмельницькій області Інна Бачинська, заступник директора Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації Андрій Грабовський, заступник директора Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Ярослава Дмитришин, члени Інвестиційної ради Фонду, представники служби зайнятості населення у регіоні, лідери громадських об’єднань, науковці та підприємці.

Під час заходу обговорено актуальність державної підтримки підприємництва на регіональному рівні, увага присутніх на засіданні була зосереджена на діагностиці проблем бізнесу та економічній результативності реалізації інвестиційних проектів після отримання фінансово-кредитної підтримки з обласного бюджету в рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Хмельницької області на 2019-2020 роки.

Особлива увага була приділена питанням щодо дотримання норм трудового законодавства, а також збереження та створення робочих місць роботодавцями.