03.10.2019 — 17:08

Вітаємо зі святом, шановні освітяни

Сьогодні з нагоди відзначення Дня працівника освіти в органній залі обласної філармонії відбулися урочистості. Подія, яка зібрала педагогів області спонукає лише до теплих слів та привітань, адже саме освітяни прокладають молодому поколінню дорогу до знань та умінь.

З вітальним словом до освітян області звернувся директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Олег Фасоля: “Сьогодні, готуючись до нашого осіннього свята, ми прагнули створити для гостей теплу і затишну атмосферу в дружньому сімейному освітянському колі. В цей святковий день, хочу подякувати Вам за щоденну працю та побажати невичерпної енергії, натхнення, здоров’я та благополуччя”.

Звернулася до учасників урочистого зібрання і заступник голови адміністрації Світлана Павлишина. Вона побажала освітянам області, щоб їхня робота була цікавою і корисною для молодого покоління. «Бажаю вам якомога більше щирих і вдячних учнів. Нехай на вашому педагогічному шляху зустрічаються учні нової генерації, які зроблять нашу країну успішною і в тому теж буде результат вашої праці. Будьте щасливими і успішними самі і в своїх учнях”, – сказала Світлана Андріївна.