04.10.2019 — 12:33

Відбулась нарада на тему: «Організація підготовки розробки інформаційних матеріалів з питань управління відходами»

3 жовтня в приміщенні Департаменту природних ресурсів та екології ОДА на виконання «Національного плану управління відходами до 2030 року» відбулась нарада на тему: «Організація підготовки розробки інформаційних матеріалів з питань управління відходами».

У нараді взяли участь директор Департаменту Тетяна Дзюблюк, в.о. начальника управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста Хмельницький Інна Куцка, завідувач кафедри екології Хмельницького національного університету, доктор сільськогосподарських наук, доцент, голова Хмельницької обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги, голова комітету з питань екології Громадської ради Наталя Міронова та працівники Департаменту.

Під час заходу обговорено необхідність підвищення обізнаності населення щодо управління відходами. Зокрема, порушувались питання: включення у навчальні програми обовʼякового проведення тематичного позакласного заходу щодо управління відходами; розроблення та поширення інформаційних матеріалів з питань управління відходами та сталого споживання; популяризація у засобах масової інформації заохочення належного поводження з відходами; організація конференцій та засідань за круглим столами, присвячених тематиці управління відходами.

За результатами обговорення вирішили провести конференцію з представниками структурних підрозділів облдержадміністрації, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій на тему: «Реалізація Національного плану управління відходів на регіональному рівні» у листопаді 2019 року.