08.10.2019 — 16:21

На Хмельниччині невдовзі з’являться 4 нових мультифункціональних майданчики для занять ігровими видами спорту

Сьогодні під головуванням заступника голови ОДА Світлани Павлишиної відбулося засідання обласної комісії з питань розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Участь в засіданні взяла також перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук.

Загалом для Хмельниччини виділено майже 6 млн. грн для реалізації таких проектів спортивної інфраструктури. Проект має передбачати можливість будівництва чи модернізації майданчиків, що дозволять займатися щонайменше 4 видами спорту. Кошти виділяються на умовах 50-відсоткового співфінансування з місцевого бюджету.

На розгляд комісії було подано проектно-кошторисну документацію на 5 майданчиків: від Вовковинецької, Волочиської, Красиліської, Полонської ОТГ та Хмельницької міської ради. Після розгляду та обговорення поданих документів комісія шляхом голосування затвердила розподіл коштів у сумі 4,1 млн. грн для будівництва мультифункціональних майданчиків у Вовковинцях (795 тис. – волейбол, мініфутбол, гандбол, бадмінтон), Волочиську (795 тис. – волейбол, мініфутбол, гандбол, бадмінтон), Красилові (1,475 млн. грн. – мініфутбол, стріт-бол, бадмінтон, баскетбол, гандбол, волейбол, настільний теніс) та Полонному (1,667 млн.грн. – волейбол, мініфутбол, гандбол, баскетбол).

У зв’язку з виникненням окремих питань до проектно-кошторисної документації, поданої Хмельницькою міською радою, вирішено перенести остаточний розгляд питання про виділення коштів на наступне засідання, до якого мають бути внесені відповідні корективи.