09.10.2019 — 18:08

Відбулося обговорення Проєкту реконструкції та утримання парку-памʼятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк ім. М. Чекмана»

9 жовтня в приміщенні Департаменту природних ресурсів та екології облдержадміністрації відбулась нарада на тему: «Обговорення Проєкту реконструкції та утримання парку-памʼятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк ім. М. Чекмана».

У нараді взяли участь директор Департаменту Тетяна Дзюблюк, представники Управління заповідної справи, екологічної мережі, природних ресурсів та зв’язків з громадськістю, громадська організація «Група 109» (м. Львів) та представник Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради.

Під час заходу було обговорено проблемні питання, які виникли під час розробки вказаного Проєкту, та запропоновано можливі шляхи їх вирішення. Також проектантам було надано пропозиції щодо розробки заходів по збереженню та розвитку рослинного і тваринного світу на території даного об’єкту природно-заповідного фонду.

За результатами обговорення вирішили доопрацювати та оформити матеріали Проєкту реконструкції та утримання парку-памʼятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк ім. М. Чекмана» у відповідності до Методичних рекомендацій щодо складу, змісту та порядку розроблення, коригування, погодження та затвердження проекту утримання та реконструкції парку-памʼятки садово-паркового мистецтва.