11.10.2019 — 20:04

В Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

Сьогодні в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України. В заході взяли участь т.в.о. заступника голови адміністрації Олександр Дехтярук, голова обласної  ради Михайло Загородний, керівництво академії, офіцери, курсанти, працівники навчального закладу, ветерани та інші запрошені.

Розпочався захід зі виконання Державного Гімну України, після чого хвилиною мовчання були вшановані ті, хто віддав своє життя заради захисту України. З урочистою промовою до присутніх звернувся ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук, який доніс  вітальну адресу голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнеки та висловив особисті привітання з нагоди Дня захисника України.

Під час заходу були оголошені накази Адміністрації Державної прикордонної служби України та ректора академії про заохочення персоналу Національної академії з нагоди Дня захисника України відомчими нагородами та грамотами.

Лунали слова вітання захисникам України і від керівництва області. Кращих представників начального закладу було нагороджено  Почесними грамотами та цінними подарунками.

Завершився захід святковим концертом до Дня захисника України.