23.10.2019 — 17:14

На виконання «Національного плану управління відходами до 2030 року» відбулося засідання круглого столу

23 жовтня на виконання «Національного плану управління відходами до 2030 року» та «Програми поводження з відходами у Хмельницькій області на 2018-2020 роки» відбулося засідання круглого столу по обговоренню розроблення та поширення інформаційних матеріалів з питань управління відходами та сталого споживання в рамках екологічної освіти учнівської молоді.

У засіданні взяли участь представники Департаменту природних ресурсів та екології, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Хмельницького національного університету, Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста Хмельницький.

Під час заходу було обговорено важливість розповсюдження інформаційних матеріалів серед навчальних закладів області. Враховуючи різну вікову категорію дітей підготовка матеріалів має відповідає їх розвитку і екологічній свідомості.

За результатами обговорення було вирішено підготувати інформаційні матеріали про необхідність сортування твердих побутових відходів.