25.10.2019 — 18:17

Хмельниччині представлено нового керівника регіонального представництва ІСС Ukraine

25 жовтня т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Сергій Ткачук та заступник голови обласної ради Валерій Лесков зустрілися з новопризначеним керівником Регіонального представництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ІСС Ukraine) в Хмельницькій області Віталієм Вербіцьким.

Вітаючи учасників зустрічі, Сергій Ткачук зазначив, що Хмельниччина – це область з великим потенціалам, як в плані географічного розташування, так і економічного розвитку, залучення інвестицій, розвитку туристичної сфери, тощо. Посадовець відмітив, що сьогодні обласна влада продовжує працювати над тим, щоб регіон залишався інвестиційно привабливим та був надійним партнером для інвестора, що пропонує відкриті та прозорі відносини.

«Вже 230 підприємств області працюють з іноземними інвестиціями. Така співпраця дала можливість залучити в економіку регіону більше 200 млн. доларів з 37 країн світу. І це є гарним свідченням того, що ми завжди готові до співпраці з інвестором і підтримки тих проектів, які будуть сприяти розвитку та привабливості нашого краю», – додав т.в.о. заступника голови адміністрації.

В свою чергу, новий керівник регіонального представництва висловив сподівання, що у взаємодії з керівництвом області і надалі буде проводитись цілеспрямована робота із залучення інвестицій, сприяння виходу національного товаровиробника на зовнішні ринки через мережу Національних комітетів МТП у 90 державах світу, ознайомлення і навчання української ділової спільноти з правилами, нормами і стандартами ведення сучасного міжнародного бізнесу.

Також на зустрічі презентували програму діяльності Міжнародної торгової палати та обговорили питання щодо підвищення ефективності спільної роботи органів влади, громадських організацій, профільних асоціацій та підприємців у напрямку популяризації продукції вітчизняних виробників за кордоном. Крім того, присутні обговорили, як скористатися можливостями Міжнародної інституції, яким чином палата зможе допомогти у конкретних питаннях, зокрема і підтримки інвестиційних проектів.

На сьогодні ІСС Ukraine представлено регіональними представництвами у 20 областях України.

Довідка

Міжнародна Торгова Палата, ICC (штаб – квартира у Парижі) – це  впливова  всесвітня організація, створена для розробки сучасних правил та стандартів, які визначають  ведення транскордонного бізнесу. Вона представлена у 127 країнах світу та має 93 Національних Комітетів. Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC) Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції  бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.