28.10.2019 — 14:14

З нагоди 75-річчя визволення України від нацистських загарбників проведено обласний турнір з волейболу серед дітей війни

У спортзалі Хмельницького політехнічного коледжу змагалися чоловічі волейбольні команди, сформовані з гравців 1945 року народження та старших. Під час урочистого відкриття турніру бадьорих сивочолих спортсменів  привітали очільники спортивних організацій області та господарі навчального закладу.

Далі на майданчику розпочалася безкомпромісна боротьба, де найкращі морально-вольові якості продемонстрували волейболісти з команди Ярмолинецького району, що й дозволило їм здобути першість. Наступні призові місця  посіли збірні колективи Хмельницький-1 і Хмельницький-2. Їх щиро підтримували глядачі – студенти коледжу.

Переможених не було, адже між учасниками заходу вже багато років панують дружні стосунки. Команди-призерки були відзначені кубками і дипломами асоціації ветеранів спорту області, а їх гравці – грамотами і медалями від управління молоді та спорту облдержадміністрації. Свої призи від відділення НОК отримали й найкращі гравці турніру: нападаючий Григорій Громяк (Ярмолинці), захисник Микола Ластовський (Хмельницький) та найдосвідченіший 81-річний Володимир Балабанюк (Хмельницький). Нагородження провели представники обласних ветеранських спортивних та олімпійських організацій Віктор Барбалюк, Віктор Флентін і головний суддя змагань Петро Старцун.