29.10.2019 — 09:26

Чергова перемога наших спортсменів

З 22 по 28 жовтня у м. Вінниці проходив Чемпіонат України серед юніорів та Кубок Поділля серед дорослих з кульової стрільби.  Як і  на попередніх змаганнях, так і цього разу виступ наших земляків був успішним. Вже п’ятий рік поспіль ніхто не може скласти конкуренцію нашим юніоркам. Майстри спорту України, багаторазові чемпіонки і рекордсменки України Бондар Софія, Гілевич Крістіна і Тарканій Маргарита були по за конкуренцією у командному заліку у вправах   ГП-12 – 60 пострілів з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені (30 – повільний біг, коли на постріл дається 5 секунд і 30 – швидкий – 2,5 сек.), та ГП-11а – (20 повільний та 20 швидкий у змішаному порядку).

В особистому заліку чемпіонкою та срібною призеркою стала Крістіна, дві бронзові медалі у Маргарити. Команда юніорів у складі майстра спорту України міжнародного класу Баблюка Дениса, кандидатів у майстри спорту Красоти Давида та Рабійчука Ігоря також впевнено перемогли в обидвох вправах. В особистому заліку двічі бронзовим призером став Денис.

Успішно змагались  наші юніори і з дорослими.  Бронзову медаль Кубка Поділля завоював  Денис, дві – Крістіна. Переможцем Кубка став ще один хмельничанин, майстер спорту України міжнародного класу Кізима Ігор, на рахунку якого дві золоті медалі.

П.М.Бардецький, голова обласної федерації