08.11.2019 — 10:49

Студенти Хмельницького національного університету відвідали обласну державну адміністрацію

7 листопада студенти Хмельницького національного університету відвідали обласну державну адміністрацію. Ознайомчий візит розпочався з кабінету керівника апарату адміністрації Оксани Самолюк.

Вітаючи студентів, Оксана Миколаївна розповіла, що сьогодні молодь матиме можливість ознайомитися з робочим процесом адміністрації, відвідати службові кабінети та побачити хто з фахівців якою ділянкою роботи займається, а найголовніше – оцінити та зрозуміти для себе, кому який напрямок роботи більше до вподоби.

 

Начальник відділу з питань персоналу та нагород Юрій Мамчур провів для студентів екскурсію, аби ознайомити їх з роботою органу виконавчої влади. Зокрема, студенти побували в кабінеті голови адміністрації, оглянули сесійний зал Хмельницької обласної ради та поспілкувалися з начальниками різних відділів апарату адміністрації, які розповіли та ознайомили їх із своєю повсякденною роботою.

Закінчилася екскурсія проведенням засідання «круглого столу» під час якого заступник директора Державного історико-культурного заповідника «Межибіж» з наукової роботи, член Національної спілки краєзнавців України Ігор Западенко розповів про історію будівництва Будинку рад.

Про державну службу, її мету і завдання розповіла Іванна Окорочкова – головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

В свою чергу, начальник відділу з питань персоналу та нагород Юрій Мамчур  проінформував як організовуються і проводяться конкурси на зайняття вакантних посад державної служби та про можливість пройти стажування в обласній державній адміністрації.

Наостанок, керівник апарату адміністрації Оксана Самолюк подякувала студентам та їхнім викладачам за візит та висловила сподівання, що сьогоднішня екскурсія пригадається випускникам при виборі професії та можливо хтось з них виявить бажання долучитися до дружнього колективу державних службовців обласної державної адміністрації.