08.11.2019 — 14:07

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва — свято України, яке відзначається разом із Днем української писемності та мови.

З цієї нагоди на святкові урочистості до Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва завітали кращі представники цієї галузі.

Діячів культури Хмельниччини вітали заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина, заступник голови обласної ради Валерій Лесков, начальник управління культури, національностей, релігії та туризму ОДА Ірина Трунова, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та інші поважні гості.

Висловлюючи вітання, Світлана Павлишина подякувала працівникам культури та майстрам народного мистецтва за розвиток української культури, популяризацію та відродження традицій на теренах краю.

“Приємно відзначити, що в умовах сьогодення та в час ІТ – технологій галузь культури залишається затребуваною. Кожного дня ви своєю працею наповнюєте людські серця радістю та щастям. То ж нехай джерело звідки ви черпаєте натхнення та емоційність буде невичерпним і надає вам життєдальних сил”, – сказала Світлана Андріївна.

Кращих працівників галузі заступник голови адміністрації відзначила Почесними грамотами та цінними подарунками  обласної державної адміністрації.

Гарного настрою усім присутнім додала концертна програма.