17.11.2019 — 09:00

Вітання Володимира Кальніченка з нагоди Дня працівників сільського господарства

Шановні працівники та ветерани сільськогосподарської галузі Хмельниччини!

В день професійного свята – Дня працівників сільського господарства – висловлюю вам слова глибокої поваги і вдячності. Це свято є визнанням почесної хліборобської праці на благо і процвітання України, хвала щоденній праці селян, які знають справжню ціну хліба! Адже хліб на столі – символ достатку і благополуччя народу.

Агроформування нашої області повністю завершили збирання ранніх зернових і зернобобових культур, валове виробництво яких становить понад 2 млн. тонн при середній урожайності 55 ц/га. Це найвищий показник у державі. По завершенню всього комплексу жнивних робіт аграрії області очікують отримати вал зерна близько 4 млн. тонн, що на рівні минулого року.

Це результат напруженої та копіткої праці, відданості своєму покликанню, безкорисливої любові до землі та надії на краще майбутнє.

Зичу кожному з вас, шановні трудівники села, міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових досягнень!

Нехай і надалі щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо і завжди світить сонце, а в кожному домі панують злагода і достаток! Бажаю вам наснаги для вашої праці на благо розвитку рідної Хмельниччини та добробуту всієї України! Рясних вам врожаїв та вагомих здобутків!

 

З глибокою повагою

тимчасово виконувач обов’язків

голови обласної державної адміністрації                           Володимир Кальніченко