15.11.2019 — 09:46

Спортивні перемоги Хмельницьких рукопашників

Хмельницькі рукопашники  10 листопада повернулися  додому з Кубку України з рукопашного бою, що пройшов вихідними у столиці. У складі збірної області на Всеукраїнських змаганнях серед дорослої категорії спортсменів, виступали вихованці Хмельницької спортивної підготовчо-поліцейської  школи “Самсон-Право” з міста Хмельницького,  філіалу школи з міста  Старокостянтинова та спортсмени-рукопашники, які є курсантами Національної  академії державної прикордонної служби України ім.Б.Хмельницького.

Серед головних нагород турніру у поєдинках версій легкого і повного контактів розігрувались кубки за командні місця, які виборювали між собою усі обласні команди України як серед чоловіків, так і серед жінок.

Кубок за ІІІ командне місце у загальному заліку дістався саме нашій Хмельницькій обласній федерації рукопашного бою та самооборони. А поступилися подоляни столичній збірній з Києва, яка посіла 2 командне та командні переможниці з Дніпра.

Наша жіноча збірна  у командному заліку спромоглася посісти ІІ командне місце у версії легкого контакту та ІІ командне місце у дозованому контакті. А чоловіча збірна області, до складу якої увійшли як самсонівці, так і прикордонники, також посіла 2 командне місце, але лише у дозованому контакті.

Окрім загальнокомандного кубку та трьох командних кубків у різних видах програми, за підсумком особистих заліків хмельничани збагатили скарбничку спортивних нагород нашої Хмельницької області ще й на одну “золоту”, дві “срібних” та десять “бронзових” медалей.

Надзвичайно технічні поєдинки, висококласні супротивники на татамі, сильна конкуренція (майже 200 учасників з 20 областей України) та високий рівень організації турніру, черговий раз надихнули наших спортсменів на щільні тренування та додали їм спортивного азарту в підготовці до майбутніх бойових стартів.