29.11.2019 — 13:43

Дев’ятий ЦНАП, облаштований у співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою», відкрили на Хмельниччині

В сучасному демократичному суспільстві комфорт та зручність життя мешканців має бути на першому місці для керівництва громади. Сучасний ЦНАП – є одним з прикладів того, як можна покращити життя громадян.

28 листопада  сучасний Центр надання  адміністративних послуг відчинив двері для 8 тисяч мешканців Берездівської сільської об’єднаної територіальної громади. ЦНАП надаватиме 107 адміністративних послуг та обслуговуватиме загалом 26 населених пунктів: с.Великий Правутин, с.Малий Правутин, с.Манятин, с.Гориця, с.Сьомаки, с.Ставичани, с.Дяків, с.Мирутин, с.Мухарів, с.Печиводи, с.Піддубці, с.Хвощівка, с.Зубівщина, с.Мехайлівка, с.Модестівка, с.Селичів, с.Яблунівка, с.Красностав, с.Кутки, с.Красносілка, с.Плоска, с.Улянівка, с.Шагова, с.Веселинівка, с.Тростянець, с.Бесідки.

Це вже 9 Центр, відкритий за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у Хмельницькій області. До кінця року в області запрацюють ще два Центри надання адміністративних послуг. Громада отримала 5,7 млн. грн. коштів від ДФРР та зробила повну реконструкцію приміщення ЦНАП. Програма U-LEAD облаштувала 8 робочих місць нового Центру, включно з трьома віддаленими робочими місцями адміністратора, меблями, технікою та програмним комплексом «Вулик»

Також тут подбали і про громадян з обмеженими можливостями: ЦНАП обладнаний пандусом і доступний для всіх мешканців, включно з людьми з інвалідністю та батьків з дитячими візочками.

Ця подія – яскравий результат співпраці міжнародної програми з активними громадами, які хочуть покращувати якість надання послуг і готові працювати над тим, щоб ЦНАП став належним і комфортним для відвідувачів. Маємо надію, що тепер кожен мешканець відчує зміни завітавши до нового ЦНАП, отримає якісні послуги і натхнення на подальші зміни та покращення життя міста та країни.

За інформацією відділу з питань розвитку
підприємництва та регуляторної політики
управління з питань розвитку підприємництва
та споживчого ринку ДЕРПІ ОДА