29.11.2019 — 16:09

На Теофіпольщині відбувся семінар-тренінг працівників клубних закладів

Значення клубного закладу, як осередку культури, центру спілкування стає дедалі важливішим. Адже заклад культури – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися з своїми враженнями та гарно відпочити.

З метою розвитку творчих здібностей населення, активізації роботи клубних закладів Теофіпольського району, 28 листопада методисти відділу науково-методичної роботи та народної творчості Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва провели семінар-тренінг на тему: «Особливості організації роботи клубних закладів культури в сучасних умовах».

Під час семінару були розглянуті питання нормативно-правового забезпечення та діловодства у клубних закладах, проекту мінімального культурного кошику, питання реалізації творчого потенціалу населення. Учасники отримали можливість обговорити можливості розвитку культури в громаді, поділитись досвідом роботи, обмінятись враженнями, адже метою заходу було збагачення професійних та творчих знань, навичок працівників клубних закладів.

Одночасно слухачів поінформували про старт прийому конкурсних програм до Українського культурного фонду, який підтримуватиме проекти у сфері культури у 2020 році.

За інформацією Хмельницького обласного
науково-методичного центру культури і мистецтва