05.12.2019 — 13:19

Волонтери області приймали вітання з нагоди професійного свята

Сьогоднішнє свято зібрало у святковій залі Хмельницького обласного науково-методичного центру культури та мистецтва людей не за віком, не за соціальними критеріями, не за статтю, а  виключно за щирим прагненням своїх не байдужих сердець до творення добра в ім’я інших, в ім’я України. У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера.

Волонтери – це ті, хто допомагають людям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, тим кому потрібна рука допомоги. Це ті люди, які першими почали допомагати нашим героям на майдані Незалежності під час Революції Гідності, це ті, хто стали справжніми янголами охоронцями для наших героїв на війні.

Привітали волонтерів Хмельниччини з їх святом керівник апарату адміністрації Оксана Самолюк, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Валентина Поліщук, представники силових структур, громадських організацій та інші поважні гості.

Керівник апарату адміністрації передала слова вітання від імені голови адміністрації Дмитра Габінета та зазначила, що в цей день хочеться не тільки бажати, в цей день хочеться в першу чергу дякувати. “Дякувати за ваше добро, щирість, тепле серце, не байдужість, за те, що ви не стоїте осторонь всіх подій, що відбуваються на долі людей, які мають життєві труднощі. Бажаю вам міцного здоров’я, Божого благословіння, аби ви ніколи не втрачали того натхнення і того вогника, який є у вашому серці. Ваші добрі справи є прикладом для наслідування, адже ви робите життя тих, хто цього потребує кращим, ви робите кращою нашу Україну”, – сказала Оксана Самолюк.

Кращих волонтерів області було відзначено Почесними грамотами та цінними подарунками. Так, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Дмитра Габінета за активну участь у гуманітарній допомозі та волонтерській діяльності, невичерпний оптимізм, щиру допомогу тим, хто її потребує та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено:

БАУРІНА Олександра Євгеновича волонтера громадської організації “Два крила”, м. Хмельницький
ВАСИЛИШИНА Олександра Петровича члена обласного координаційного центру допомоги учасникам та ветеранам АТО, приватного підприємця, засновника і директора ТСК-ринок “Оптовик” по вулиці Геологів у м. Хмельницькому
ВОЙТКА Олександра Миколайовича волонтера, м. Хмельницький
ДУНАЄВСЬКУ  Катерину Русланівну студентку 5-го курсу Хмельницького національного університету
ЛОКАЗЮК Світлану Леонідівну співвласницю мережі магазин-пекарня “Витребеньки від куми”, м. Хмельницький
МАШТАЛЕРА Володимира Віталійовича начальника філії  Хмельницького обласного управління акціонерного товариства “Ощадбанк”
МІРАКІНА Василя Васильовича волонтера, м. Хмельницький
ПОВАР  Тетяну Іванівну сержанта військової частини А 4239, волонтера громадської організації “Творча сотня “Рух до перемоги”, артистку першої категорії
ПРИСЯЖНОГО Сергія Володимировича методиста відділу маркетингу та креативних індустрій обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, волонтера благодійного фонду “БОНУМ”, м. Хмельницький
СЕЛЬСЬКУ Олесю Михайлівну волонтера благодійного фонду “ПОДИХ НАДІЇ НАЦІЇ”, м. Хмельницький
СИРОТУ Марину Опанасіївну співвласницю мережі магазин-пекарня “Витребеньки від куми”, м. Хмельницький

А також оголошена Подяка:

КОЛЕКТИВУ СТОМАТОЛОГІЇ “HAPPY DENT”, м. Хмельницький

КОЛЕКТИВУ ФОТОСАЛОНУ “ЕКСПРЕС КОНІКА”

РОДИНІ ЗАВОРОТНИХ ОЛЕНІ АНАТОЛІЇВНІ ТА АНДРІЮ Миколайовичу,

КОЛЕКТИВУ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ТЕХКОЛОР”

РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ СВЯТИТЕЛЯ МИКОЛАЯ АРХИЄПИСКОПА МИРЛІКІЙСЬКОГО ЧУДОТВОРЦЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ОСТАШКИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЇ) ГОСПОДА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА, ЦАРЯ ВСЕСВІТУ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ ДІЄЦЕЗІЇ РИМСЬКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ У МІСТІ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

ПОНОМАРЬОВУ Сергію Вікторовичу генеральному директору товариства з обмеженою відповідальністю “Автодім Старокостянтинів”
МАЄВСЬКОМУ Вадиму Леонідовичу студенту Житомирського державного університету ім. Івана Франка, волонтеру громадської організації “Творча сотня “Рух до перемоги”
ТАЛАПЧУК Вірі Шалвівній волонтеру громадської організації “Два крила”, м. Хмельницький
ШОБУТИНСЬКІЙ Крістіні Павлівні студентці 4-го курсу Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії

Гарного настрою присутнім додала концертна програма