12.12.2019 — 19:22

Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва святкує 80-ту річницю

Сьогодні по-справжньому святковий день для працівників культури області, адже один із найстаріших наших обласних закладів відзначає ювілей. Вісімдесят років з дня заснування виповнюється Хмельницькому обласному науково-методичному центру культури і мистецтва.

Багатющий досвід роботи, численні нагороди, визнання серед колег в Україні – все це у його доробку. А ще завзятість та креативність, творчий підхід до всього, безмежна любов до своєї роботи та готовність усім цим поділитися, що поєднуються з високим професіоналізмом. Усі ці якості дійсно дають нам підставу пишатися тим, що на Хмельниччині працює такий чудовий колектив однодумців.

Привітати директора Хмельницького ОНМЦКМ Андрія Клименка та усіх працівників центру прийшли сьогодні обласні та міські посадовці, колеги, митці та громадськість. Запросили на свято і ветеранів – тих, хто доклав частинку своєї праці та залишив тут часточку своєї душі.

Вітаючи ювілярів, заступниця голови облдержадміністрації Світлана Павлишина, відмітила, що ні настроєм, ні своєю легкістю у сприйнятті нових ідей та реалізації цікавих проєктів колектив Центру зовсім не наводить на думку про такий поважний вік установи. Вона зауважила, що наразі його працівники долучаються до усіх починань в галузі культури та збереження спадщини нашого краю, беруть активну участь у різноманітних заходах, що відбуваються в області.

Посадовиця висловила щиру вдячність усім за небайдужість та відданість своєму покликанню та побажала колективу наснаги, нових здобутків та цікавих проєктів. Також Світлана Андріївна вручила працівникам центру відзнаки облдержадміністрації – Почесні грамоти.

Безліч вітань та творчих подарунків отримав сьогодні Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва. До цих найщиріших привітань приєднується і управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА! Дякуємо за незмінну підтримку та допомогу у спільних проєктах та бажаємо колективу подальшого процвітання, натхнення та творчих успіхів!

Многая літа!