19.12.2019 — 15:11

Дмитро Габінет: Головне –  щоб діяв принцип невідворотності покарання

Сьогодні голова обласної державної адміністрації, Дмитро Габінет, взяв участь у підсумковій нараді за 2019 рік керівного складу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, яку провів начальник управління Сергій Палатов.

Дмитро Анатолійович привітав учасників наради із прийдешніми святами та побажав успіхів у подоланні серйозних викликів, визначених Державою і Президентом, які стоять перед відносно нещодавно створеним правоохоронним органом: це боротьба з корупцією, з  розкраданням бюджетних коштів, тощо. «Головне –  щоб діяв принцип невідворотності покарання,» – зауважив очільник облдержадміністрації.

В свою чергу Директор Територіального управління, Сергій Палатов, подякував голові облдержадміністрації за участь та висловлену державницьку позицію. Далі у ході засідання представники Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, розповіли про результати роботи у 2019 році та свої досягнення у боротьбі із порушниками законів. Зокрема, було зазначено, що наразі кількісний склад працівників ТУ ДБР у м.Хмельницький складає 80 чоловік.

У поточному році Територіальним управлінням отримано 2662 кримінальні провадження, досудове розслідування у яких здійснюється слідчими Територіального управління, за якими: оголошено про підозру 872 особам; до суду направлено 490 звернень з обвинувачуваним актом; за результатом розгляду судових справ прийнято 201 рішення суду.

 

Кількісний склад працівників ТУ ДБР у м. Хмельницький складає 80 чоловік.   У поточному році Територіальним управлінням отримано 2662 кримінальні провадження, досудове розслідування у яких здійснюється слідчими Територіального управління, за якими: оголошено про підозру 872 особам; до суду направлено 490 звернень з обвинувачуваним актом; за результатом розгляду судових справ прийнято 201 рішення суду.