19.12.2019 — 17:43

Державній службі зайнятості – 29 років!!!

Державна служба зайнятості утворена 21 грудня 1990 року шляхом перебудови діючої на той час служби працевлаштування на спеціалізовану службу.

За час свого існування служба зайнятості пройшла важливі етапи становлення на ринку праці: створено ефективну систему соціального партнерства, розроблено та впроваджено сучасні інформаційні технології, зміцнено матеріально-технічну базу для надання соціальних послуг населенню та роботодавцям відповідно до новітніх технологій.

На сьогодні державна служба зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи, вона на безоплатній основі надає послуги із пошуку підходящої роботи та підбору персоналу, послуги з державного соціального страхування на випадок безробіття, а також  здійснює виплату матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою роботи.

Головними завданнями державної служби зайнятості на сучасному етапі є:

– розвиток активних програм сприяння зайнятості населення;

– підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці;

– адресна допомога у працевлаштуванні соціально незахищених категорій населення;

– запровадження нових партнерських відносин з роботодавцями, стимулювання їх до створення нових робочих місць.

Наша служба постійно модернізується та розвивається, дбає про постійне вдосконалення соціального захисту українських громадян від безробіття.

Сьогодні служба зайнятості – інноваційна, ефективна організація з високою культурою надання соціальних послуг та здатністю оперативно реагувати на стрімкі зміни ринку праці. І велика заслуга в цьому працівників служби, які своєю щоденною працею сприяли її становленню.

 

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка, 10

м. Хмельницький, Україна, 29000

тел: +38(0382)-76-46-42

[email protected]