23.12.2019 — 17:11

Обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка знову в тренді!

Бібліотекарка Валентина Бернацька виграла грант мобільності для сектору культури від House of Europe. Це нова програма, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС.

Вже незабаром пані Валентину чекає поїздка до Польщі з метою презентації, обговорення своїх напрацювань, обміну досвідом та налагодження партнерських відносин. Міжнародна подорож буде профінансована Європейським Союзом.

Довідково. House of Europe (“Дім Європи”) — нова програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю.

House of Europe фінансує стажування, навчальні подорожі, нетворкінг, резиденції та інші форми професійного обміну. Програма підтримує творчу кооперацію та співпрацю між українцями та їхніми колегами з ЄС у галузі культури та креативної індустрії. Організатори також планують організовувати молодіжні табори та студентський обмін між університетами в межах України.

За інформацією обласної бібліотеки
для дітей імені Т.Г.Шевченка