27.12.2019 — 14:30

Увага! Погіршення погодних умов!

За інформацією УкрГідрометцентру, 28 грудня на Хмельниччині очікується погіршення погодних умов:  сніг та мокрий сніг, утворення снігового покриву,  місцями налипання мокрого снігу та ожеледь,  на дорогах ожеледиця. Вітер північний , пориви 15-20 м/с.  29 грудня збережеться невеликий та помірний  сніг, подекуди хуртовини, зниження температури повітря протягом доби до 1-6 морозу, що становитиме  1 рівень загрози (жовтий).

Такі погодні умови можуть привести до погіршення видимості на дорогах, ускладнюватимуть роботу енергетиків, зв’язківців, автомобільного та електротранспорту, комунальних служб, порушення руху транспорту на окремих ділянка доріг та вулиць.

Зважаючи на синоптичний прогноз, управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації нагадує учасникам дорожнього руху, що за таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними.

 Нагадуємо водіям про суворе дотримання Правил дорожнього руху.

Будьте пильними за кермом, не здійснюйте різкі маневри, обирайте безпечну швидкість руху, уникайте різкого гальмування, дотримуйтеся інтервалу та дистанції, обережно рухайтеся на спусках і підйомах, не забувайте вмикати ближнє світло фар, протитуманні ліхтарі, користуватися пасками безпеки.

Враховуйте, що автомобілі перед Вами можуть втратити зчеплення на слизькій дорозі.

Не будьте занадто самовпевнені за кермом і на посипаній дорозі, бо посипка може лежати нерівномірно.

Також просимо водіїв не залишати автотранспорт на проїжджій частині, особливо в нічний час. Це не дає можливості працювати спеціальній техніці та створює перешкоди іншим учасникам дорожнього руху.

Бережіть власне життя та життя своїх рідних!

За інформацією управління з питань
цивільного захисту населення
облдержадміністрації