09.01.2020 — 17:04

Представник спортивної школи з міста-супутника Хмельницької АЕС – кращий спортсмен року

Вихованця Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ), яка знаходиться у підпорядкуванні первинної профспілкової організації (ППО) Хмельницької АЕС, визнано кращим спортсменом року. За підсумками 2019 року майстер спорту міжнародного класу зі спортивного самбо Ярослав Давидчук став найкращим серед самбістів України.

2019 рік був успішний для нетішинського самбіста, який здобув у минулому році найвищі звання чемпіона світу та Європи серед спортсменів до 20 років. На Кубку Європи серед дорослих здобув срібло і виборов бронзу на чемпіонаті Європи. У загальному заліку серед усіх самбістів країни, враховуючи бойове самбо, він посідає шосту позицію.

Заслужений тренер України Геннадій Горохов, який тренує нетішинських самбістів протягом тридцяти років, покладає великі надії на перспективного спортсмена. Варто зауважити, що серед його вихованців велика кількість майстрів спорту України та міжнародного класу, які за свою спортивну кар’єру завоювали понад 70 медалей різного ґатунку у чемпіонатах світу та Європи.

Попереду новий спортивний рік. Сподіваємося, що він буде успішним для Ярослава Давидчука, який і надалі прославлятиме місто енергетиків.

Довідково:

Хмельницька АЕС дбає про фізичне здоров’я своїх працівників. Спорткомплекс Хмельницької АЕС і Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа входять до складу первинної профспілкової організації станції

У спортивному комплексі ВП ХАЕС персонал має можливість відвідувати басейн, секції настільного тенісу, баскетболу, волейболу, футболу, гандболу, боротьби, фехтування та ін.

Активно діє Нетішинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, де діє десять відділень, які готують підростаючу зміну для олімпійських видів спорту – боксу, волейболу, гандболу, боротьби самбо та дзюдо, кікбоксінгу, легкої атлетики, плавання, фехтування і футболу.

Спортивні майданчики та споруди міста завжди готові до проведення змагань найвищого рівня.

Поєднання зусиль профспілкового комітету ХАЕС, колективу СК «Енергетик», колективу КДЮСШ ППО ХАЕС дає можливість досягати видатних результатів, залучати до активних занять фізичною культурою і спортом значну кількість працівників ХАЕС, їх дітей, жителів міста та регіону розташування Хмельницької АЕС.

За інформацією прес-служби ХАЕС