10.01.2020 — 10:37

Понад тисячу дитячих мрій здійснили небайдужі мешканці Хмельниччини

Нещодавно обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підвів підсумки обласної благодійної акції «Ялинка бажань», яка проводилася з 15 по 27 грудня 2019 року за підтримки компанії FOZZY GROUP та адміністрації супермаркету «Сільпо» торгівельного центру «Оазис».

Нагадаємо, що мета акції – збір подарунків для дітей з багатодітних, малозабезпечених, прийомних сімей, дітей, які виховуються одним з батьків, сімей учасників АТО, переселенців та дітей з особливими потребами. Понад 250 дитячих мрій, адресованих Святому Миколаю та Діду Морозу збулись, дякуючи небайдужим відвідувачам магазину «Сільпо». Дитячих подарунків придбано на суму понад 75 тисяч гривень: одяг, взуття, рюкзаки, іграшки, солодощі, книги, санчата, вудка для рибалки, спортивний велосипед, футбольні м’ячі, тенісні ракетки, ролики, скейтборд, боксерські груші та рукавички, спортивні костюми.

До акції долучились курсанти факультету правоохоронної діяльності Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Для багатодітної родини вони придбали намети, що дасть можливість сім’ї відпочивати на природі та подорожувати.

Спеціалісти центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Хмельницької області організували передсвяткові візити в сім’ї, аби вручити кожній дитині подарунки.

До обласної благодійної акції «Ялинка бажань» долучилися і об’єднані територіальні громади, зокрема, Волочиська, Дунаєвецька, Полонська, Сатанівська, Вовковинецька, Меджибізька, Понінківська, Чемеровецька, Маківська, Ганнопільська, Берездівська, Гвардійська, Гуківська. Подарунки отримали понад 800 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на суму близько 40 тисяч. гривень.

Колектив обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом з волонтерами висловлюють щиру подяку усім людям, які творять дива, в серцях яких живе любов, добро, щедрість та милосердя. Бажаємо усім учасникам акції міцного здоров’я, безмежного щастя та справжніх чудес!

З Новим роком та Різдвом Христовим!