13.01.2020 — 12:40

Обласний етап конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2020» стартував!

Управління Держпраці у Хмельницькій області приймає роботи дітей на перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2020». Конкурс на обласному рівні триватиме до 1 березня 2020 року.

Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці.

Учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:

перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;

 друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;

 третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Конкурсні роботи надсилати до Управління Держпраці у Хмельницькій області не пізніше 1 березня 2020 року (м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 74, тел. для довідки (0382) 65-64-48)).

5 березня 2020 року відбудеться засідання обласного журі, яке проведе оцінювання малюнків дітей у трьох вікових групах.