14.01.2020 — 15:54

Спішіть творити добро: благодійники з Великобританії надали допомогу Ізяславській ЦРЛ

Радісна подія відбулася сьогодні в Ізяславській центральній районній лікарні –  до медичного закладу завітав Анатолій Ковальчук – представник Міжнародного благодійного фонду «Нью Бегіннінс» («Нові починання»), уродженець села Тернавка Ізяславського району,  який співпрацює із фондом пані Патрисії Гаррісон (Великобританія).

Це вже другий дарунок від Фонду для громади Ізяславського району. Перша допомога була надана  в жовтні 2019 року. Тоді пан Анатолій Ковальчук передав обладнання на суму 25 тис.грн. Сьогодні ж, у пологовому відділенні відбулась символічна передача лікарні придбаного апарату – інкубатора для новонароджених YP-920, вартістю 300 тисяч гривень. Пан Анатолій вручив лікарю-неонатологу пологового відділення Ізяславської ЦРЛ Вікторії Набоці документи на медичний пристрій. До речі, інкубатор вже використовувався за прямим призначення, у ньому перебувала новонароджена в ніч із 13 на 14 січня дитинка.

В свою чергу, медичний персонал висловив щиру подяку пані Патрисії Гаррісон та пану Анатолію за їх невтомну діяльність у підтримці дітей Ізяславщини.

В ході спілкування представника фонду та представників влади Ізяславщини, було наголошено, що матеріальна допомога, отримана для придбання високоефективного лікувального обладнання, не одноразова акція, а продовження тривалої співпраці між Ізяславською ЦРЛ і фондом «Нью Бегіннінс». У квітні цього року очікується приїзд делегації представників Міжнародного благодійного  фонду «Нью Бегіннінс» («Нові починання») із Великобританії  на Ізяславщину для розгляду подальшої співпраці.

За матеріалами Ізяславської райдержадміністрації