31.01.2020 — 18:13

Оксана Ситницька привітала студентів гуманітарно-педагогічної академії з отриманням дипломів

31 січня в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів. З цією визначною подією випускників прийшли привітати ректор академії Інна Шоробура, заступник голови облдержадміністрації Оксана Ситницька, заступник керівника виконавчого апарату  обласної ради Тетяна Зеленко, викладачі вишу, рідні та друзі випускників.

Оксана Ситницька висловила слова вітання випускникам та їх батькам, а також подякувала педагогічному колективу академії за їхню викладацьку діяльність.

“Шановні випускники, з цих хвилин перед вами відкривається новий світ можливостей та випробувань. Нехай отриманні вами знання допоможуть стати справжніми професіоналами у своїй роботі. Бажаю вам натхнення, здійснення мрій, успіхів та щастя”,- зазначила заступник голови адміністрації.

Оксана Анатоліївна спільно із керівництвом академії вручили випускникам дипломи магістра за 7 спеціальностями за денною та заочною формами навчання.

Довідка:

На сьогодні Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія є одним із провідних вищих навчальних закладів у регіоні, яка вже протягом 97 років здійснює підготовку фахівців за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями і забезпечує нашу область кваліфікованими кадрами. Науково-педагогічний колектив академії спрямовує свої зусилля на розвиток активних, творчих, креативних фахівців, яких потребує Нова Українська школа. У навчальному закладі постійно проводяться різноманітні наукові заходи конференції, семінари, виставки, презентації наукових доробок та наукових шкіл. Випускники академії постійно здобувають призові місця в змаганнях, олімпіадах та конкурсах.