04.02.2020 — 15:52

Оголошення про проведення відбору виконавця земельних торгів

Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації проводить відбір виконавця земельних торгів (далі – виконавець) із продажу права оренди на земельну ділянку кадастровий номер 6810800000:01:004:0012 (площа: 0,1760 га; місце розташування: Хмельницька область, м. Старокостянтинів, вул. Івана Франка, 53/2; цільове призначення: 10.04 «Для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами»), яка включена до Переліку земельних ділянок державної власності, які можуть бути сформовані як окремі лоти, для продажу прав на них на земельних торгах розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14.01.2020 №31-2020-р «Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 06.05.2019 №311-р».

 Умови відбору виконавця земельних торгів:

– виконавець забезпечує підготовку лоту;

– фінансування підготовки лоту до продажу права оренди на земельних торгах здійснюється виконавцем за власний рахунок з наступним відшкодуванням йому витрат переможцем земельних торгів відповідно до частини 5 статті 136 Земельного кодексу України та проведення земельних торгів;

– витрати (видатки), здійснені виконавцем на проведення земельних торгів, відшкодовуються йому переможцем земельних торгів відповідно до частини 5 статті 135 Земельного кодексу України;

– під час відбору виконавця враховуються пропозиції кожного з претендентів за критеріями: вартість виготовлення документації із землеустрою, нормативної грошової оцінки земельної ділянки, а також термін виконання зазначених робіт та наявність працівників відповідної кваліфікації.

Вимоги до документів, що подаються на відбір виконавця:

Документи подаються в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На відбір виконавця земельних торгів». У конверті мають міститися підтвердні документи з описом вкладення та окремий запечатаний конверт з пропозицією щодо вартості виготовлення документації із землеустрою, нормативної грошової оцінки земельної ділянки та терміну виконання таких робіт.

Усі сторінки документів, що надаються претендентом у складі його пропозиції повинні бути засвідчені посадовими особами претендента відповідно до компетенції та з дотримання норм чинного законодавства України в сфері оформлення документів. Документи мають бути без виправлень, закреслень, дописок тощо.

Перелік підтвердних документів, які подаються на відбір виконавця:

– опис документів, наданих у складі пропозиції (за формою згідно з додатком 1);

– відомості про претендента (за формою згідно з додатком 2);

– копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (код ЄДРПОУ) або реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта) (РНОКПП);

– письмова згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);

– інформація про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід:

для здійснення робіт із землеустрою – інформація щодо наявності у складі претендента за основним місцем роботи сертифікованих інженерів-землевпорядників, які є відповідальними за якість робіт із землеустрою та які зареєстровані в Державному реєстрі сертифікованих інженерів-землевпорядників відповідно до Закону України «Про землеустрій» з наданням копій кваліфікаційних сертифікатів інженера-землевпорядника;

для проведення земельних торгів – інформація щодо наявності у складі суб’єкта господарювання ліцитатора (за основним місцем роботи або залученого за трудовим договором (на умовах сумісництва, строкового контракту тощо з урахуванням вимог законодавства про працю), який має вищу освіту та відповідні кваліфікаційні сертифікати з наданням їх копій.

В запечатаному конверті подається пропозиція про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях).

Підготовка лоту включає:

– виготовлення, погодження та затвердження в установленому законодавством порядку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення земельної ділянки);

– виготовлення, погодження та затвердження в установленому законодавством порядку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Пропозиції подати до 28 лютого 2020 року.

Поштова адреса, за якою подавати документи: Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації, майдан Незалежності, 2, м. Хмельницький, 29005.

Телефон для довідок: (0382) 76-59-87, контактна особа – Гонтківський Михайло Вікторович.

Додаток 1

Додаток 2