04.02.2020 — 14:12

Роман Примуш провів особистий прийом громадян

4 лютого перший заступник голови адміністрації Роман Примуш провів прийом громадян Хмельниччини. До посадовця за допомогою у вирішенні наболілих питань звернулось 32 мешканці області.

Зокрема, розглянуто питання щодо поліпшення житлових умов, працевлаштування, надання матеріальної допомоги, вирішення земельних питань, надання допомоги в реалізації винаходу заявника та інше.

Розглянув Роман Борисович і одне колективне звернення щодо внесення змін до Перспективного плану Хмельницької області. Так, мешканці Сахновецької, Самчиківської і Ілляшівської сільської ради виявили бажання створити одну Сахновецьку ОТГ. Посадовець пояснив, що Мінрегіон вже погодив Перспективний план Хмельницької області по всіх громадах, і наразі він переданий до Кабінету Міністрів України на затвердження. Тепер кінцеве рішення  за КМУ.

Перший заступник голови адміністрації вислухав усіх заявників та надав роз’яснення щодо порядку вирішення порушених питань. Також він поінформував громадян, що їм буде надано письмову відповідь про стан та результати розгляду звернень у термін, встановлений законодавством.