11.02.2020 — 12:23

Podillya Women Apparel Cluster взяв вдруге участь у Kyiv Fashion 2020

Kyiv Fashion – міжнародний фестиваль моди, який об’єднує професіоналів фешн-галузі, щоб представити: тенденції поточного та майбутнього сезонів; нові колекції одягу; новинки білизни, купальників, аксесуарів з хутра, шкіри та різних тканин; інноваційні технології швейного виробництва; нові формати та пропозиції співпраці для потенційних партнерів.

Цього року в роботі виставки, яка проходила 5-7 лютого, взяли участь понад 300 компаній з регіонів України та різних країн світу. Протягом трьох днів було представлено нові колекції українських та іноземних брендів.

Хмельницькі торгові марки цьогоріч вдруге були представлені під одним брендом «Podillya Women Apparel Cluster». З 15 членів кластеру 9 компаній взяли участь у ключовій події фешн-індустрії нашої країни: Family by Stolyarchuk, Bessa, Mbocharova, Olmod, GoyaRosa, Bretelle, Sana, Альвіна, Vianna.

Директор ТОВ «БЕССА» Борис Горшков прокоментував участь кластеру: «Ми в складі кількох компаній з Хмельницького виставляємо свою продукцію під спільним брендом «Podillya Women Apparel Cluster». Наша компанія існує три роки, маємо своє виробництво одягу, свій комплекс розробників: дизайнери, конструктори. Тут презентуємо нашу нову колекцію сезону Весна-Літо 2020 року. На цій виставці зустрічаємося з уже дійсними партнерами, укладаємо нові контракти і практично визначаємо нашу роботі на найближчі півроку. «Бесса» бере участь у виставці втретє, і хочу відзначити, що з кожним разом результати радують нас все більше і більше. Для нас наразі це основний інструмент розвитку бізнесу».

Власник ТМ «By family Stolyarchuk» Михайло Столярчук: «Цього року ми презентуємо нову колекцію, маємо великий попит на наш товар. Дякуємо ЄБРР та безпосередньо керівнику Центру інформаційної підтримки бізнесу в місті Хмельницькому Олегу Демчуку за допомогу щодо участі в цій виставці».

Власник ТМ «Mbocharova» Іван Бочаров: «Хочемо подякувати Podillya Women Apparel Clusterі ЄБРР за можливість взяти участь  у виставці Kyiv Fashion Days 2020. Для нашої компанії ця виставка принесла багато нових клієнтів з усіх куточків України, а також дала можливість укласти контракт на експортну поставку наших виробів в одну з країн Європейського Союзу. Ми отримали 120 нових контактів, 65 нових клієнтів, 1 контракт на експорт».

Поїздку було організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу у м.Хмельницький, заснованим на базі ГО «Нова економічна політика» у рамках ініціативи #EU4 Bussiness за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.