11.02.2020 — 15:22

Майбутнє України будуємо разом

Молодіжний патріотично-правовий рух “ХОМА” активно набирає обертів на теренах нашої області. Приємно спостерігати як до лав доєднуються ще зовсім юні хлопці та дівчата, які не лише сповідують законослухняний спосіб життя, а й в майбутньому прагнуть стояти на стражі правопорядку у своїй країні.

Обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка стала повноцінним партнером організаторів руху – ГУНП у Хмельницькій області, та разом з тим активно налагодила комунікацію з іншими організаціями, які працюють у даному напрямку. Звісно, спільна робота спрямована на конкретний результат дала гарний поштовх щодо впровадження нових ідей та задумів. Адже проведено низку патріотичних заходів, акцій-застережень тощо не лише на теренах міста, а й області. Оскільки осередки руху стрімко розвиваються на Хмельниччині.

Молоді та активні, творчі, креативні та емоційні – такі вони хомівці Хмельниччини. Вже другий рік поспіль разом із партнерами випадає гарна нагода побувати у членах журі і отримати позитивні емоції від юних учасників патріотично-правового руху. Обласний конкурс КВК – це можливість для підлітків не лише проявити свої творчі та акторські здібності, а й засвоїти певні ази правової тематики.

Цьогоріч фінальна гра  КВК серед осередків патріотично-правового руху “ХОМА” відбулася в Кам’янець-Подільському. Було круто, емоційно, драйвово.  Команди-фіналісти з Красилова, Городка, Шепетівки, Нетішина, Деражні показали високий рівень творчої майстерності, гарну підготовку та прекрасну командну гру. Нас насмішили, потішили і навіть, розчулили до сліз. Беззаперечними лідерами і переможцями у фіналі вже вдруге стала команда “Без обмежень”  з Шепетівки. Кубки переможців, подарунки від спонсорів, особливі відзнаки – все це чекало на фіналістів по завершенню гри.

Не залишилися поза увагою і члени журі. Вони  отримали подяки від начальника ГУНП у Хмельницькій області за активну громадську діяльність, плідну співпрацю з поліцією, всебічну підтримку молодіжного патріотично-правового руху “ХОМА”.